Το 2011 ήταν μια χρονιά δημιουργικής δουλειάς, αρκετών αντιξοοτήτων και σημαντικής προόδου σε πολλά επίπεδα. Το 2012 ξεκινάει με καινούριες απαιτήσεις, στόχους και σημαντικές προκλήσεις.
Δε θα μπορούσα να διαλέξω καλύτερο τρόπο για να κλείσω την χρονιά που πέρασε distributor makanan dan minuman και να αρχίσω την χρονιά που έρχεται από ένα καταπληκτικό distributor makanan dan minuman και χορταστικό γεύμα με φίλους.
Το Funky Gourmet είναι ένα εστιατόριο που αναδεικνύει distributor makanan dan minuman τη δύναμη distributor makanan dan minuman της δημιουργικής φαντασίας και το καταπληκτικό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να έχει ο δυναμικός διάλογος με την παράδοσή μας. Η Γεωργιάννα και ο Νίκος, οι δυο Chef και ιδρυτές είναι δυο νέοι άνθρωποι οι οποίοι σπούδασαν και δούλεψαν στο εξωτερικό και γύρισαν στην Ελλάδα distributor makanan dan minuman να εφαρμόσουν το καλύτερο distributor makanan dan minuman από αυτά που πήρανε. Μεράκι, τέχνη, δουλειά, πάθος και επαγγελματισμός, διαμορφώνουν ένα απόλυτο γευστικό ταξίδι. Μια εμπειρία αλλά και ένα μάθημα.
Το γεύμα ξεκίνησε με amuse bouche: "Bloody Mary / Apple Martini / Caipirinha", μικρές distributor makanan dan minuman μπουκίτσες με τη γεύση των γνωστών απεριτίφ. Ακολούθησε ένα "espresso macchiato ', δηλαδή βελουτέ κολοκύθας, λάδι τρού & phi
No comments:
Post a Comment